Accommodation at The Red Barn, Low Hall, Longframlington, Morpeth Tel: 01665 570857
Nederlands

Welkom bij The Red Barn

Deutsch
English

Voorkant van The Red Barn, foto door Jane Ellis

The Red Barn biedt vakantieaccommodatie van ongeėvenaarde kwaliteit in het landelijke Northumberland.

De recent verbouwde schuur bevat drie luxueuze slaapkamers, allemaal en suite en is gelegen in de schitterende streek Northumberland op een steenworp afstand van Longframlington. Dit dorpje staat bekend om de gezellige pubs en de bekroonde worst!

De 18e-eeuwse bakstenen schuur is prachtig gerestaureerd volgens de hoogste eisen en vormt een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele trekpleisters van Northumberland.

De verbouwde schuur bestaat uit twee gedeelten: ~ The Red Barn een luxueuze Bed & Breakfast, en The Granary een schitterend vakantiehuisje, ideaal voor vakanties in elk jaargetijde. Beide zijn voorzien van diverse extra's om onze gasten te omringen met alle mogelijke comfort en luxe in een landelijke omgeving. De B&B en het vakantiehuisje kunnen ook samen worden gehuurd en bieden plaats aan maximaal 10 personen.

Er is een eigen parkeerplaats en een tuin met terras. In de ruime kamers en suite liggen badjassen en luxe toiletartikelen klaar. De kamers zijn verder voorzien van een LCD-televisie, een koelkast en thee- en koffievoorzieningen.

Klik op de links voor meer informatie over de verschillende accommodatiemogelijkheden. De rest van de website is in het Engels, maar neem gerust een kijkje.

Site by Top Banana